More...

SeksProfielen.com 2017: Review + #1 Sexdating Geheim

SeksProfielen.com Review
SeksProfielen.com Review

Seksprofielen.com is een Nederlandse casual datingsite.

Op de website schrijven ze:

"Seksprofielen.com is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken."

SeksProfielen.com Review
  • Populariteit
  • Kosten
  • Gebruik
  • Support
1.4

Uitgebreide SeksProfielen.com Review

SeksProfielen.com Review

Allereerst, Wie Zit Er Achter Deze Review?

Hey,

Het is Richard hier.​

Ik ben het brein achter deze blog.

In de afgelopen jaren heb ik 7231+ winnaars geholpen bij het krijgen van meer matches, reacties, nummers & dates.

Op deze website ontdek je hoe ik dit heb gedaan!

Dat gezegd hebbende, ik stel voor dat we gelijk verder gaan met:

Richard Brabander

De Waarheid Over SeksProfielen.com

Nadat ik een tijdje rond heb gekeken op seksprofielen.com is het me al gauw duidelijk dat het hier om een nep site gaat. Ook hier krijg je veel berichten zoals:

Hey, goedenavond.. Ik ben Noalyn (onbekende naam ik weet het) en zoek een man voor een leuke tijd. Ik wil er wel gelijk bij zeggen dat ik single wil blijven. Daarom ben ik ook hier aan het zoeken.

Om zo gelijk dingen af te stemmen (klinkt zakelijk he? haha) Maargoed ik wil dus af en toe seks met je. Elke week 1 keer toch zoiezo wel. En we kunnen er dan ook best een date van maken. Maar dan zonder toe te bouwen naar een relatie. Heb ik je goed in geschat en zoek jij dit ook?"

Ik wil je niet lastigvallen met mijn verhalen, daar wordt en man toch niet geil van! Het doet er ieder geval niet toe. Het gaat erom dat wij beide nu hier zijn.. zoekende naar een lekker vrijpartij niet!?

Dus laten we er ook niet te veel woorden aan vuil maken, ik heb liever dat jij je energie spaart en die inzet bij ons avondje erotiek!Je lijkt me wel man die op dezelfde lijn zit, wanneer heb je een avond vrij?"

Ik ben gewoon eerlijk tegenover mijn seksuele gevoelens... als ik zin heb in seks moet ik daar toch gewoon aan toegeven. Iedereen hier in de omgeving Amsterdam kan me dan wel een gore slet noemen maar dat doet mij niks!! Ik heb wel een dikke huid...

Ze kunnen zeggen wat ze willen, ik blijf lekker rondneuken! Ben jij ook gewoon eerlijk met jezelf?? Neuk me dan gewoon!"

Meer Berichten? Klik Dan Op Deze Uitschuifbare Box

Misschien had je het nog niet door, maar deze berichten zijn niet echt (achter deze berichten schuilen zogenaamde chat operators die betaald krijgen per bericht). Het enige doel van deze berichten is om zoveel mogelijk aan jou te verdienen...

... blijf dus zover mogelijk bij seksprofielen.com uit de buurt!

Online Dating Tips & Openingszinnen

Review

>