De Anti James Bond Foto (Tinder Tip Voor Mannen)

Tinder Tips Voor Mannen

Er is een fabeltje in online dating land dat al sinds 2010 bestaat. Door dit fabeltje geven zelfs de beste datingcoaches belachelijk slecht & onbetrouwbaar dating advies.

(Dit komt omdat ze zelf Tinder nog nooit hebben aangeraakt)

Dit advies komt van een onderzoek van Okcupid, een van de grootste Amerikaanse datingsites. En daarin onderzochten ze de eerste profielfoto.

Wat bleek uit dit onderzoek?

Dat mannen die wegkeken en niet lachten op hun foto de meeste reacties kregen. Dit noemen ze ook wel de James Bond houding.

Toch was er een hoop kritiek op dit onderzoek. Vooral vanwege de slechte onderzoeksmethoden. Er waren zelfs geruchten dat er expres met cijfers is gesjoemeld om resultaten te krijgen die publiciteit trokken.

Gelukkig heb ik meer onderzoek gedaan om jou van het meest betrouwbare dating advies te voorzien.

Hierbij kwam ik een experiment tegen van de site Photofeeler (internationale foto beoordelingsservice). En daaruit bleken de resultaten van Okcupid inderdaad onzin te zijn.

Zij vonden geen verschil:

Tinder Tips Voor Mannen

Ik kan natuurlijk niet als advies geven:

De eerste foto maakt niet uit, doe maar wat met je oogcontact en gezichtsuitdrukking.

Dus daarom ben ik gaan onderzoeken wat de beste foto’s zijn. En daar hield het niet bij op. Daarna ben ik deze foto’s gaan testen op mijn eigen account en met mijn coaching-studenten.

  • Daaruit bleek ten eerste dat oogcontact niet uitmaakt. Toch raad ik je aan om in de camera te kijken. Puur en alleen omdat makkelijk is om je blik ergens op te richten.

Het tweede ding wat bleek:

  • Dat lachen juist het beste werkte.

Hoe dat komt? Doordat de meeste mannen niet goed neutraal kunnen kijken. Het ziet er vaak ongemakkelijk uit. Dit kan je beter aan de modellen overlaten.

Voordat we naar de volgende tip gaan wil ik je 2 goede voorbeelden geven van de populairste Tinderaars uit de UK:

(Ze lachen beiden;)

Dus kort samengevat:

  • Tover een lach op je gezicht en kijk het liefst in de camera. Zorg verder dat je gezicht goed zichtbaar is.

Leave a comment: